Horizontální žaluzie

Horizontální žaluzie jsou moderní protisluneční i termoizolační clony, jež zachycují přímé sluneční světlo a umožňují regulaci jeho intenzity. Lamely jsou vyráběné z hliníku ve více než třiceti barevných odstínech.

V současnosti nabízíme tři typy interiérových žaluzii:

Meziskelní žaluzie , které se montují mezi skla starších typů dřevěných nebo kastlových oken. Vytahování lamel je prováděno pomocí silonové šňůrky, naklápění pomocí otočné tyče upevněné na rámu okna.

Žaluzie KLASIK LINE , jejichž konstrukce je podobná jako u předchozích, pouze přibyla brzda, která umožňuje nastavení lamel v libovolné výši bez nutnosti aretace šňůrky okolo plastového kolečka. Montují se do okenního rámu zevnitř místnosti.

Žaluzie PROFI LINE jsou špičkovým výrobkem , doplněným o krycí profil, které vzhledem a funkčností splňují požadavky na zastínění dnešních moderních oken a Euro oken. Nabízejí jednoduché ovládání, snadnou instalaci a údržbu bez nutnosti demontáže. Nastavení polohy je možné díky aretačnímu úchytu řetízku umístěném ve spodní části okna. Díky kvalitním komponentům a dokonale ukrytým upevňovacím konstrukcím vytváří okno a žaluzie dokonalý soulad.