Žaluzie, rolety a markýzy

Hlavním produktem naší firmy jsou žaluzie ve všech známých a využitelných podobách. Nejen že fungují jako dokonalá clona proti slunečnímu svitu, ale navíc mohou mít také příjemný a moderní design. Můžete si sami zvolit styl svých žaluzií a sladit je tak s interiérem Vašeho domu, bytu nebo kanceláře.

Z naší nabídky můžete volit mezi dvěma základními druhy žaluzií, případně využít i jinou formu clonění jako jsou roletky či markýzy.

Horizontální žaluzie

Horizontální žaluzie jsou nejrozšířenější druh žaluzií, které jsou k vidění ve většině domácností. V naší nabídce jsou zastoupeny tři typy těchto žaluzií ve více než třiceti barevných odstínech. Jako materiál používáme hliník, který zaručuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Stačí si vybrat.

Vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie se nejlépe hodí do prostor s mnoha prosklenými plochami, kde vytváří útulnou atmosféru. Nabídka materiálů u vertikálních žaluzií je velmi rozsáhlá, můžete si tedy vybrat, co Vám nejlépe vyhovuje. Zvolit si také můžete, jakým způsobem budou žaluzie ovládány. Na výběr je klasické ruční ovládání nebo modernější elektrické. V naší široké nabídce si určitě vyberete.

Roletky a markýzy

Roletky a markýzy představují zajímavou alternativu k žaluziím. Interiérové roletky se instalují stejně jako žaluzie do oken, markýzy jsou vynikající řešení při potřebě clony na balkóně, terase nebo zahradní restauraci. Opět můžete vybírat z pestré nabídky komponentů.

 

Zaručujeme vysokou kvalitu nejen žaluzií, ale i odvedené práce, při jakýchkoliv potížích se na nás můžete obrátit, servis je součástí našich služeb.

Kupte si žaluzie u nás, zaručíme Vám jejich vysokou životnost.